Most viewed

Att flera andra partier har vänt i ett antal frågor och numera driver vår politik välkomnar vi, dock så ställer vi oss tveksamma till deras trovärdighet. Översiktsplan, viktigast för framtiden är den nya..
Read more
12) Vid risk för regn stannar ledaren så alla som behöver skifta kläder skall ha en möjlighet att göra det innan det är för sent. . Deltagarna utgörs oftast av en färgstark mix..
Read more

Trafikkontoret stockholms stad parkering


trafikkontoret stockholms stad parkering

som vid infart. Kan man parkera över natten hos er? Andra villkor, exempelvis tiden för tillåten parkering eller om det är avgift, anges på tilläggstavlor under P-skylten. Du kan betala med kort i alla våra p-hus men inte i en del av våra övriga anläggningar.

Innan utfart använder du samma kort i biljettautomaten och får ett kvitto på hur mycket parkeringen har kostat. Jag tänkte betala min parkering med kort i ett P-hus som har bommar vid in- och utfarten. Hur vet jag om området är tomtmark? Brunkebergstorg (Wahrenberg) P-hus 330 platser, endast mnadsvis 19 minuttill destinationen, hedvig Eleonora Skola 6 platser 40 SEK2 timmar 20 minuttill destinationen, grevgatan 38 44 platser 20 minuttill destinationen Parkaden 800 platser 204 SEK2 timmar 21 minuttill destinationen Jungfrugatan 10 Endast mnadsvis 21 minuttill destinationen Sibyllegatan. Efterskottsbetalning - Hur går det till? Kan jag betala med kort i alla era P-hus och övriga anläggningar? För in kortet i kortläsaren som finns vid bommen. Läs mer om Betala. Hur gör jag för att få boendeparkeringstillstånd?


Sitemap