Most viewed

Brevbärare, Motala, Sverige Julvik. Brevbärare, Sollentuna, Sverige Julvik. Brevbärare, Bålsta, Sverige Extra Chaufför CE, Borlänge, Sverige Julvik. Brevbärare, Kopparberg, Sverige Julvik. Brevbärare 30, Uppsala, Sverige Julvik...
Read more
Utsläpp och fodringar på helger. Fodring på dagen/em sköts gemensamt av de inackorderade på lösdriften. Hyr stallplats på Benstorp (inackordering boxarna i stallet på Benstorp uthyrs nu med individuellt överenskommen servicegrad. Belyst..
Read more

Akupunktur Malmö


akupunktur Malmö

diagnos och traditionell kinesisk medicinsk behandling. Vi har drop-in varje tisdag.30-10.30 och fredag.0015.00. Hos oss får du ett personligt och respektfullt bemötande av barnmorskor och specialistläkare. Här finns även tre massörer. .

Kliniken är belägen i ljusa luftiga lokaler i en äldre fastighet mitt i centrala Malmö. Amy akupunktur drivs av akupunktör Amy Xiong, utbildad som både västerländsk och kinesisk läkare i Kina.

Alla kiropraktorer har fått sin utbildning. Malmö Kiropraktorklinik har över 20000 journaler i arkivet och under åren har vi utvecklat ett unikt samarbete med läkarhusen Öresundshälsan och Ellenbogen i Malmö. Barnmorskorna Malmö har avtal med Region Skåne. Våra öppettider, måndag, tisdag, onsdag och fredag:.0016.00, södergatan 3 211 34 malmö torsdag.0017.00. Det innebär att alla besök för dig som är gravid, behöver preventivmedel, vill samtala om klimakteriet, testa dig för könssjukdomar eller ta cellprov när du blivit kallad är gratis. För samtal med vår sexolog måste du betala en avgift på 200. Barnmorskorna Malmö på Lindängen tar gärna emot dig som är gravid eller har frågor inför en graviditet. Malmö Kiropraktorklinik, malmö Kiropraktorklinik startades år 1991 av Jan Zinkernagel och har sedan dess utvecklats till att bli en av Malmös största kiropraktorkliniker. Patientavgiften är 200:-/gång om du är över. Tel:, telefontid: må-fre.00-10.00, alla helgdagar har vi stängt. Vi har även avtal med Länsförsäkringar sedan flera år tillbaka.


Sitemap