Most viewed

Du hittar oss i Linnéstaden på Tredje Långgatan 10 samt i Vasastaden på Erik Dahlbergsgatan. M m, dROP-IN FÖR presentkortsfÖRSÄljning - Idag, torsdag, 22/12 kl 15-19 på Tredje Långgatan 10 - Imorgon, fredag..
Read more
Allt tillverkat av Finnvedens smide AB! Kontakta oss gärna för mer information! Hos oss kan du köpa Pitekaminen en pelletskamin som tillverkas och säljs i samarbete med Bioenergi i Piteå. Vi finns i..
Read more

Hotell eggers göteborg julbord


hotell eggers göteborg julbord

äkta mattor på golven samt stuckatur och kristallkronor i taken erbjuder Hôtel Eggers en miljö som verkligen sticker. Hôtel Eggers kan stoltsera med att vara ett av Sveriges äldsta hotell som ännu är i drift. . Vi är ett anrikt hotell från 1800-talet med en fängslande historia och en spännande framtid. De vita fasaderna är fortfarande en prydnad för Drottningtorget och namnet Eggers är en förpliktelse. Adventsbrunch, datum: 24 Nov - 22 Dec, 2018 (Saturdays Sundays tid: ca 3 tim, avgår från: Lilla Bommen.12. Ni erhåller en parkeringsbiljett som används när bilen körs in och. Rummen ligger antingen mot det myllrande folklivet. Hôtel Eggers ligger endast 78 steg från Göteborgs centralstation och har ett utmärkt läge för såväl affärsresenärer som turister. Det serveras allt från frukost, taxi arlanda till centrala stockholm lunch och brunch till en tre-rätters middag eller en drink i förbifarten.

Hôtel Eggers kan stoltsera med att vara ett av Sveriges äldsta hotell som ännu är i drift. Välkomna till oss för att uppleva ett av Göteborgs mysigaste och mest stämningsfulla julbord! Hitta julbord i Göteborg. Kombinera gärna en mysig kväll med ett besök på Jul på Liseberg och känn julkänslorna komma.

Hotell eggers göteborg julbord
hotell eggers göteborg julbord

Zara göteborg stänger
Tyska ambassad göteborg
Volvo car corporation, göteborg 40531
Indisk mat göteborg

Pris: 160 kr per dygn. Vissa rum är större och lyxigare, andra lite mindre och intimare. Välkommen till ditt hotell mitt i Göteborgs stad bara några steg från Centralstationen. Hotellets restaurang och bar är som hämtad från Paris i sekelkiftets La belle époque, den sorglösa stämningens tid då man använde stadens kaféer, restauranger och konstsalonger som sitt vardagsrum. Precis som när hotellet var ungt. Vår målsättning är att bjuda dagens hotellgäster på lite av samma upplevelse som förr, med personlig service, omtanke och en exklusivt trivsam miljö. Brunchkryssning ombord M/S Carl Michael Bellman i Göteborgs skärgård.


Sitemap