Most viewed

Nyheter Julkonserter ska hjälpa Botkyrkas barn: "Vill ta tillvara på julens medmänsklighet" Traditionell julmusik, klassisk Händels och konserter med soul- och gospelvibbar. Nyheter "Hela hennes trygghet försvann ju i det här" När Åbyvillans..
Read more
This three-pronged strategy has led not only to the development of award-winning pioneering car seats like the rear-facing Sirona but also to no less than nine Red Dot Design Awards. View Product 199..
Read more

Lunds kommun kulturskolan


lunds kommun kulturskolan

Telefon:, e-post: Vaktmästare: Helen Olsson, telefon. Oroa dig inte, du kan bläddra mellan andra lediga jobb. Zurück, um mehr darüber zu erfahren, wie Ihre Daten von uns bei der Nutzung der Website verwendet werden, lesen Sie bitte unsere. Annonsen publicerad, tyvärr har ansökningstiden till denna position tagit slut. Befintlig enhetschef har titeln rektor och är huvudansvarig för verksamheten. Kulturskolan i Lund är inne i en spännande utvecklings- och förändringsfas. Kulturskolan har drygt 60 anställda och ger barn och ungdomar i Lunds kommun möjlighet att delta i konstnärlig och kulturell verksamhet efter skoltid. Lund skapar framtiden med kunskap, innovation och öppenhet!

I menyn till vänster kan du välja vilken kategori som dina frågor eller önskemål handlar om, så blir du hänvisad till rätt person direkt.
Kulturskolan Lund, Stenkrossen, Lunds konsthall, Lunds stadsbibliotek, Skissernas Museum, Konsthantverkscentrum och Lilla Teatern är de som medverkar till programmet.
Kulturskolan Lund visar upp sig på gator och torg lördag 6 maj när Kulturskolans dag går av stapeln.

Kent lundström örebro
Jobb kommunikationsbyrå göteborg
Malmö kommun grillningsförbud
Studiedagar förskola linköpings kommun

Att göra den kommunala kulturskolan tillgänglig för fler är däremot det och det görs genom att tillföra medel inte genom att minska resurserna. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vi i det rödgröna styret vill se ytterligare satsningar inom kultur- och fritidsområdet, just för att tillgängligöra kulturen för fler. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region. Vi socialdemokrater kommer tillsammans med vår koalitionspartner Miljöpartiet att fortsatt arbeta för att kultur- och fritidsverksamheterna ska vara tillgängliga för fler, i det är stärkandet av kulturskolan en oerhört viktig del. Det syntes inte minst i det budgetförslag vi presenterade inför 2017, en satsning som den samlade borgerligheten stoppade. Kulturskolan har ca 2000 elever, men betydligt fler möter kulturskolan i den utåtriktade verksamheten. Det om något skulle öka jämlikheten i den redan attraktiva kulturstaden Lund. 1 platser Tillsvidare Heltid Månadslön Individuell lönesättning Heltid. På den här sidan hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar på Kulturskolan. För oss är det en självklarhet, det är därför vi delar förvaltningens bild av att kulturcheckar inte bör införas.

Lunds kommun kulturskolan lund - Senaste nytt
Lunds kommun kulturskolan lund
Kulturskolan Lund - från tuba till
Lediga jobb
Lärare i dragspel och accordeon 20 - Lunds kommun


Sitemap