Most viewed

Local subreddits a community for 9 years. Vi vågar, vågar du? ÄGG grillavokado, ingredienser 4 portioner: 2st avokado. Servering: Lägg upp avokadon på en tallrik, salta och peppra. Om en obligatorisk personuppgift saknas..
Read more
Vi stöder alla goda krafter för en fredlig lösning, till gagn för Venezuelas folk och freden i Latinamerika. Många av oss hoppas att så inte är fallet. Kubas nationalförsamling förhindras att inbetala..
Read more

Privat fastighetsägare lund


privat fastighetsägare lund

andra hyresvärdars bostadsfastigheter. En affärsskapande mötesplats på ett strategiskt läge med hög tillgänglighet och närhet till bra service. Välkommen att kontakta oss för mer information om oss och våra fastigheter. Det går bra att ringa eller skicka e-post för att presentera sig som sökande.

13 fastigheter med ca 200 lägenheter och lokaler. Sökes: Första- andrahand 25. Läs mer 5 (1) Populära sökningar fastigheter bostäder fastighetsförvaltning lediga lokaler fastighetsföretag lokaler lägenheter fastighetsbolag fastighetsägare affärslokaler fastighetsservice hyresfastigheter hyresrätter kommersiella fastigheter lediga bostäder lokaluthyrning boende byggservice fastighetsbestånd fastighetsförvaltare hyreslägenheter hyresvärd industrilokaler kontorslokaler.

privat fastighetsägare lund

Lundbystrandshallen göteborg, Åkband gröna lund, Annas kök lund,

Kommunen har här ett underhållsansvar gällande beläggningmedan fastighetsägaren ansvarar för åtgärder för snö och halka. Adress: Föreningsgatan 22, Malmö Telefon: E-post: Hemsida: SuPer Bygg Hyresvärd som välkomnar bostadsansökningar till Lund. Hyresvärden har en helt egen bostadskö skild från Boplats Syd. Koncernen bygger även nya bostadsrättshus. Du som har en befintlig bostad kan även välja att genomföra ett lägenhetsbyte med hyresgäst från LKF. Med ettfastighetsvärde på drygt 70 miljarder kronor, har vi resurser att utveckla samhällen och hjälpa vårakunder att växa. Vi äger för närvarande ett 60-tal hyresfastigheter.

Lägenhetsbeståndet omfattar totalt 98 hyresrätter.
Boende med bil har möjlighet att hyra garage eller p-plats i anslutning till bostaden.
Fastighetsregistret i Gävle förser dagligen företag och privatpersoner med information om fastighetsägare.
Alla Sveriges 3,2 miljoner fastighetsägare finns registrerade och går bra att beställa utifrån olika sökvariabler.
Nedan listas alla hyresvärdar.


Sitemap