Most viewed

Construction of this solid stone Gothic edifice began as far back as the 12th century. Værsymbolet gjelder for hele perioden, temperatur- og vindvarselet er for det første tidspunktet. 3 Normally summer highs average..
Read more
Att vara kontaktfamilj innebär att vara ett regelbundet stöd för ett barn eller syskonpar genom att barnet/barnen inkluderas i den egna familjen och dess aktiviteter. Vi kommer att fortsätta. Som kontaktfamilj tar du..
Read more

Ölprovning göteborg ocean


ölprovning göteborg ocean

Sisjön och bland bilförsäljarna i Eklanda. Allt ifrån lyxrestauranger, pubar, hotell till kvarterskrogar. Vi har vuxit från ett litet bryggeri som gick på halvfart till en större verksamhet med heltidsanställda och framtidplaner som innefattar att bli det givna ölalternativet i Göteborg och att man ska kunna köpa vår öl oavsett var du än bor i Sverige. Efter en del pappersarbete köpte vi ett bryggeriverk och byggde upp ett bryggeri i Göteborg. Oceanbryggeriet, ragnar Thorngrens Gata Mölndal, den här e-postadressen skyddas mot spambots. Bryggeriverket har under sin livslängd tidigare tjänat för ett bryggeri på Västkusten, men även för ett utav de mest framgångsrika i Sverige. Oceanbryggeriet grundades 20 var vårt nybyggda bryggeri klart i Åby. Biljetter: busshållplatsen Stallbacken Västra ligger precis utanför bryggeriet, se tidtabell. Upplägget är att för 260 kr per person får man rundvandring med tre ölprover och sedan får man gå upp på ovanvåning med utsikt över bryggerihallarna och få tre ölprover till samt en pubtallrik med chark och ost.

Intresset för att köpa lokalt tillverkad öl ökar stadigt och ligger i dag runt tio procent av den ölmängd som säljs på Systembolaget. Klicka på bilderna nedan för att se våra olika paket för ett lyckat event.

Samtidigt gäller det att lyckas underhålla alla kunder också. Våra godaste ölsorter, förstklassig mat från vår egen arla kosläpp stockholm kock, exklusiv rundvandring i bryggeriet och grunderna i ölbryggning. Idag finns vi i många städer och våra produkter går att beställas till alla Systembolag i landet. Beställ Oceanöl styckvis fraktfritt eller kolla butikssaldo hos systembolag. Det var charmigt i Lyckholms, men inte så effektivt.

« Alla Evenemang, detta evenemang har redan ägt rum. Plats: Oceanbryggeriet, Ragnar Thorngrens gata 12, Mölndal. Oceanbryggeriet har även öl som finns på hyllan på systembolaget i hela landet och även en mängd krogar som kunder. Minsta antal betalande är 10 personer. Det finns 54 platser. Ocean tillverkar i år 300 000 liter öl, något som de stora bryggerierna tillverkar på några dagar.


Sitemap