Most viewed

Besök också regelbundet Är student för generell information. Behörighetskrav, grundläggande behörighet Samhällskunskap 1b / 1a1 1a2. Inom det område som utbildningen avser skall studenterna, utöver kunskaper och färdigheter, utveckla förmåga att - söka..
Read more
Så om du inte har studerat relevant utbildning på gymnasiet så räcker det alltså med en komvuxutbildning till barnskötare för att bli behörig. Barnskötare Osby kommun Flera orter (2) Osby Kommun erbjuder en..
Read more

Cas-inloggning umeå universitet


cas-inloggning umeå universitet

i en kombination av bokstäver och siffror. Du som anställs får ditt id när du läggs in i personalsystemet. Umu-kortet, för inpassering, kopiering och bibliotekslån. Studenter med annan studieort än Umeå som önskar samtalsstöd ska kontakta Studenthälsan, så förmedlar de samtalsstöd på den ort där du studerar. Med passerkort kommer du in dygnet runt. Entréplanet i hus C är larmat från.00 till.00. Studenthälsan finns för alla studenter vid Umeå universitet oavsett studie- och bostadsort.

Studenthälsan, välkommen till Studenthälsan! Hitta på campus med hjälp av vår karta. Är du missnöjd med utbildning eller praktik? Om du är lärare och behöver guider eller manualer om Cambro kan du besöka UPL:s webbplats Lärandestöd. Bokstäverna baseras på ditt för- och efternamn medan siffrorna är ett löpnummer. Tänk på att både passerkort och login är personligt.

Umu-id - IT-enheten - Umeå universitetcas-inloggning umeå universitet

Lunds universitet service management kurser
Iksu spa umeå öppettider
Begagnat bilbatteri umeå

Utbildningsbevakning linn lundberg umeå Umeå studentkår, du som läser vid samhällsvetenskaplig och humanistisk fakultet samt fakultet för lärarutbildningen är medlemmar. Hitta ditt schema, du som inte kan logga in med ditt Umu-id har möjlighet att hitta ditt schema här. På helgerna är Universitetshuset låst. Här kan ni få hjälp med registrerings- och studieintyg, adressändring och naturligtvis är ni välkomna med andra frågor kring er utbildning. Mer information om Studenthälsan och kontakter. Primula avslutar din inloggning efter en viss tid. Kontaktuppgifter: Ewa Gustafsson, tel.


Sitemap