Most viewed

Bilen parkerar du tryggt i husets garage där du också hittar ditt lägenhetsförråd. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter. Perfekt för festliga tillfällen eller matlagningskvällar med dina vänner och bekanta. Enhörna båtklubb..
Read more
Careerbuilder Dfind IT Systemadministratör inom infrastruktur i Uppsala Vi söker nu efter en systemadministratör som kan stärka upp på en IT-driftavdelning hos ett. 30 dagar sedan, masterdata administratör, stocksund, hösten 2006 kom MediaMarkt..
Read more

Cas-inloggning umeå universitet


cas-inloggning umeå universitet

i en kombination av bokstäver och siffror. Du som anställs får ditt id när du läggs in i personalsystemet. Umu-kortet, för inpassering, kopiering och bibliotekslån. Studenter med annan studieort än Umeå som önskar samtalsstöd ska kontakta Studenthälsan, så förmedlar de samtalsstöd på den ort där du studerar. Med passerkort kommer du in dygnet runt. Entréplanet i hus C är larmat från.00 till.00. Studenthälsan finns för alla studenter vid Umeå universitet oavsett studie- och bostadsort.

Studenthälsan, välkommen till Studenthälsan! Hitta på campus med hjälp av vår karta. Är du missnöjd med utbildning eller praktik? Om du är lärare och behöver guider eller manualer om Cambro kan du besöka UPL:s webbplats Lärandestöd. Bokstäverna baseras på ditt för- och efternamn medan siffrorna är ett löpnummer. Tänk på att både passerkort och login är personligt.

Umu-id - IT-enheten - Umeå universitetcas-inloggning umeå universitet

Lunds universitet service management kurser
Iksu spa umeå öppettider
Begagnat bilbatteri umeå

Utbildningsbevakning linn lundberg umeå Umeå studentkår, du som läser vid samhällsvetenskaplig och humanistisk fakultet samt fakultet för lärarutbildningen är medlemmar. Hitta ditt schema, du som inte kan logga in med ditt Umu-id har möjlighet att hitta ditt schema här. På helgerna är Universitetshuset låst. Här kan ni få hjälp med registrerings- och studieintyg, adressändring och naturligtvis är ni välkomna med andra frågor kring er utbildning. Mer information om Studenthälsan och kontakter. Primula avslutar din inloggning efter en viss tid. Kontaktuppgifter: Ewa Gustafsson, tel.


Sitemap