Most viewed

Något som för många är starkt förknippat med Centrum är söndagsmatinéerna under 50- och 60-talen. Träskjulet var en toalett som sattes upp på sommaren. Dessa länkar öppnas i ett eget nytt fönster. Parti..
Read more
Du kan vaccinera dig antingen på din vårdcentral eller inom specialistvården. För ytterligare information hänvisas till Folkhälsomyndighetens rekommendationer om influensavaccination till riskgrupper. Om du ändå skulle bli sjuk dämpar vaccinet symtomen och du..
Read more

Cok najs linköping


cok najs linköping

Vi visar alla matcher som spelas under de två dagarna. Glöm inte att ifall du redan råkat käka, så kör vi på 5 flasköl i en hink fylld av is för bara 200.

Vad finns då bättre än att beställa in massa mat som ni tillsammans äter!? Vi utser TRE vinnare den 2/10. Nu serverar vi turkisk Pide!

Detta är alltså ett grymt alternativ för dig och medarbetarna när ni kör en afterwork. På Cok Najs kan du varje dag beställa vår ölhink för att släcka din törst. Vilket betyder att vår Durum Döner även kallad kebabrulle, finns för 99 :- inkl. Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges tre främsta eventstäder inom Linköpings profilområden - Kunskap innovation, Kultur hälsa, Nöje samt Idrott. Çok Najs sänder alla matcher under fotbolls-VM som sänds under våra öppettider. Ni må ligga och slappa på beachen, men vi håller på och knåpar på en riktigt mumsig nyhet. Finns med både döner och falafel. Çok Najs's cover photo Mat i stora lass! Nu kickar vi igång söndagar.

ÇokNajs Ett riktigt skönt ställecok najs linköping


Sitemap