Most viewed

Ordförande 2 vice ordförande, sekreterare, kassör, ledamöter 5 st, suppleanter 3 st, alla endast från WTF folket. Lär dig mer om oss, kontakta OSS, betaniaplan 4, 211 55 Malmö, Sverige. Adress: Svenska Taekwondoförbundet..
Read more
Die hochwertigen Keramikkugeln ermöglichen, da sie ohne Schmierfett auskommen und die Verarbeitung der Lager extrem präzise ist, eine drastische Verringerung des Reibungskoeffizienten und erhöhen demzufolge die Leichtläufigkeit des Rads um das Neunfache im..
Read more

Personlig tränare malmö 24 seven


personlig tränare malmö 24 seven

ska få träffa så många potentiella kunder som möjligt anordnas det regelbundna PT-kvällar där du har möjlighet att marknadsföra både dig själv som PT och de tjänster som Fitness24Seven erbjuder. Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation. Lediga jobb : Personlig Tränare på Fitness24Seven i Helsingborg Ålder har inget med kompetens att göra. Du kan alltid göra egna inställningar för hur vi får använda cookies, data och dina personuppgifter. I rollen som Personlig Tränare på Fitness24Sevens plus-anläggning Kullagatan i Helsingborg kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum.

Malmö madrid
Blommor växter malmö

Amanda Karlsson, skicka e-post, räkna ut avståndet till jobbet, till: Kullagatan 12, Helsingborg. Vi är inte bara inriktade på att hitta personliga tränare i Stockholm, vi vill även synas för relevanta termer i alla andra delar av landet också. Så vi frågar inte efter den! Detta är en tjänst där du antingen kan jobba deltid eller heltid. I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt.personlig tränare malmö 24 seven

Vi ser att du behärskar svenska eller engelska flytande i tal och skrift.
Vill du jobba som personlig tränare på en av världens snabbast växande gymkedjor?
Nu söker Fitness24Seven dig som vill jobba som personlig tränare på en av deras anläggningar i Järfälla, Kista, Sundbyberg, Solna, City, Älvsjö, Fruängen och Södermalm i Stockholm.
Erfarenhet som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är meriterande liksom erfarenhet av försäljning och ledarskap.

Malmö flygflygplanstyp
Malmö iata-kod
Ibm business school malmö


Sitemap