Most viewed

Har ni frågor så ring eller skicka gärna ett mejl. Bergsjöloppet 16 september, gLAD midsommar, nyheter, klubbnyheter. Vi erbjuder fotboll och basket, våra ledare/tränare är välutbildade och alla har gått antingen fotboll..
Read more
Angivna priser för taxi Helsingborg är beräknade utifrån en typresa, som är 10 km och tar 15 minuter. Alla våra bilar är utrustade med alkolås. Taxibil Syd utgår från Ystad, men har på..
Read more

Inköpare stockholm


inköpare stockholm

excel för inköpare, kursen Excel för inköpare erbjuds i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö och Sundsvall. Därför får du under denna utbildning fri tillgång till Learnesys onlinekurs i Excel. Utbildningen passar dig som har jobbat några år, är driven och klarar av att ta ansvar samt har en känsla för affärer. Fokus på utbildningen är praktisk tillämpning på en akademisk grund för att kunna göra dig som student så anställningsbar som möjligt efter avslutad examen. Sök utbildningen senast 15 maj, utbildningen är framtagen med de största företagen och offentliga verksamheterna i Stockholm.

Behovet av kompetent och utbildad personal kommer fortsätta att vara stort vilket innebär mycket goda jobbmöjligheter efter avslutad utbildning och examen. Några kommentarer från våra nöjda deltagare: utan tvekan DEN mest nyttiga INKÖpskurs JAG NÅgonsin HAR GÅTT! Körkort är ett krav. Inspirerande OCH engagerad LÄrare SOM lockar till nyfikenhet! Upphandling24, magnus Ladulåsgatan 65, Södermalm, 10678, Sweden. Som inköpare är du en del av ett team. En viktig del i ditt arbete är förhandlingar och att utforma inköpsavtal. Mer information hittar du.

Examensarbete, det är också viktigt att du i din roll som Internationell inköpare behärskar Excel. Föräldrakooperativet Positivet Ekonomisk För Åsögatan 64, Stockholm, 118 29, Sweden. Vi finns på webben med dagliga uppdateringar och ger ut en nyhetsbrev en gång per vecka.


Sitemap