Most viewed

Vi har väskor från alla de mest kända och populära varumärkena. Just nu har vi 30 rabatt på Samsonite Firelite - Bäst i test. ResvÄskor AV HÖG kvalitet FÖR alla sorts resenÄRER. Om..
Read more
Åker du kommunalt så är det mindre än 5 minuters gångväg till närmsta tunnelbanestation. En matta som används ofta, till exempel en matta vid TV-soffan, bör dammsugas åtminstone en gång i veckan. Du..
Read more

Borrskruvdragare bäst i test


borrskruvdragare bäst i test

skruvdragare för hemmafixaren. Tanken med många av dessa är att de även ska klara av att borra i betong. Men det är långt ifrån alla som presterar bra på den punkten. Alla maskiner med undantag för Bosch kommer med batteri, där måste det köpas separat. Bits: Kvalitetsbits är grundläggande för ett smidigt och friktionsfritt arbete. Vridmoment 60 Nm 2 växlar: 0450 / 01650 varv/min. Extra batteri: Vid inköp av en batteridriven skruvdragare är det vanligen bra att även köpa till ett extra batteri.

Stockholm bästa köpcentrum,

Ofta ganska svag, men behändig för enkla och få arbetsuppgifter. Artikel blommor växter malmö borrskruvdragare AEG BS18C-LI 2X2,0AH Antal * Telefon Avslutad * Obligatoriska fält Avbryt Stäng Inloggning krävs För att aktivera menyn samt kunna se era avtalspriser behöver ni logga in med era inloggningsuppgifter. Skulle dragaren mot förmodan ändå rycka så stänger den genast av sig automatiskt och du får börja. LI-2 Ergonomic utmärker sig inte kraftmässigt, men är fullt tillräcklig för hemmafixaren. Batteriet håller dock bra mellan laddningarna, och laddas upp till en hög nivå relativt fort. Inställningen för vridmomentet löper smidigt och det är enkelt att plocka ur batteriet. En otroligt stark maskin som fixar att. På toppen av skruvdragaren finns också ett inbyggt vattenpass. Batteriet är drygt och BL186KB kan arbeta länge på en laddning.

borrskruvdragare bäst i test


Sitemap