Most viewed

Vi hjälper dig dygnet runt i alla Europeiska länder som är anslutna till det så kallade gröna-kort systemet, och vid färd mellan dessa länder. Skräddarsydda hjälpinsatser, eftersom alla förutsättningar är olika vid en..
Read more
Translate, you can use Google Translate to translate the contents. Platser för personer med olika behov erbjuds då ofta på olika våningsplan. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du..
Read more

Borrskruvdragare bäst i test


borrskruvdragare bäst i test

skruvdragare för hemmafixaren. Tanken med många av dessa är att de även ska klara av att borra i betong. Men det är långt ifrån alla som presterar bra på den punkten. Alla maskiner med undantag för Bosch kommer med batteri, där måste det köpas separat. Bits: Kvalitetsbits är grundläggande för ett smidigt och friktionsfritt arbete. Vridmoment 60 Nm 2 växlar: 0450 / 01650 varv/min. Extra batteri: Vid inköp av en batteridriven skruvdragare är det vanligen bra att även köpa till ett extra batteri.

Stockholm bästa köpcentrum,

Ofta ganska svag, men behändig för enkla och få arbetsuppgifter. Artikel blommor växter malmö borrskruvdragare AEG BS18C-LI 2X2,0AH Antal * Telefon Avslutad * Obligatoriska fält Avbryt Stäng Inloggning krävs För att aktivera menyn samt kunna se era avtalspriser behöver ni logga in med era inloggningsuppgifter. Skulle dragaren mot förmodan ändå rycka så stänger den genast av sig automatiskt och du får börja. LI-2 Ergonomic utmärker sig inte kraftmässigt, men är fullt tillräcklig för hemmafixaren. Batteriet håller dock bra mellan laddningarna, och laddas upp till en hög nivå relativt fort. Inställningen för vridmomentet löper smidigt och det är enkelt att plocka ur batteriet. En otroligt stark maskin som fixar att. På toppen av skruvdragaren finns också ett inbyggt vattenpass. Batteriet är drygt och BL186KB kan arbeta länge på en laddning.

borrskruvdragare bäst i test


Sitemap