Most viewed

Vår meny hittar du på Förbeställ gärna på: Väkommen till oss på Kungsängsesplanaden 22 Helg! Vår meny hittar du på Förbeställ gärna på: Väkommen till oss på Kungsängsesplanaden 22 Påsk! Ny vecka och..
Read more
För mindre än ett år sedan befriades Nepals sista dansbjörnar och Pakistan är troligen enda landet som fortfarande utnyttjar björnar i björnhets och som dansbjörnar. De är duktiga på att ta hand..
Read more

Malmö största shoppinggata


malmö största shoppinggata

bland annat John Smedley, Corneliani, Barbour, Cerutti, Polo, Italigente och Burberry. Var: Baltzarsgatan 24, 211 36 Malmö, när: Vardagar.00-18.00 och helger.00-18.00. När: Vardagar.00-19.00, lördagar.00-17.00 och söndagar.00-17.00). Bland annat så har giganten Apple sin butik på plan två i köpcentret.

Mitt i, malmö city, ett stenkast från Gustav Adolfs torg, frestar Hansa med en shoppingupplevelse för alla som älskar det goda livet i form.
Därför har vi satt ihop en liten guide till de bästa shoppingstråken i Stockholm, Göteborg och, malmö.
Dessutom har vi märkt ut våra hotell som.
Har du vägarna förbi Sveriges tredje största stad.
Staden har ett brett utbud av aktiviteter och det finns allt från små mysiga kaféer till.

Efter mycket shopping i Malmö kan en fika sitta bra. Staden har ett brett utbud av aktiviteter och det finns allt från små mysiga kaféer till stora köpcentrum. Även om butiken är liten gör det träffsäkra sortimentet att det är svårt att gå härifrån tomhänt. Är du istället på stockholm live trafik kamera M25 utkik efter en ny telefon? På en liten sidogata nästintill huvudgatan ligger det ett charmigt kafé som serverar god kaffe och läckra tårtbitar. Haga, erbjuder några av stadens bästa second hand butiker samt många trevliga kaféer där du kan stanna till för en fika. Om det mot förmodan inte finns någonting som faller dig i smaken kan du istället njuta av en kopp kaffe eller en god matbit på en av Emporias många restauranger och kaféer. Eftersom staden är så stor finns det i huvudsak två områden du kan välja på, Norrmalm (det större av de två) och Södermalm (det mindre och lite trendigare). Om du går vidare förbi Triangeln kommer du till Möllevångstorget där du förmodligen möts av den dagliga torghandeln med frukt och grönsaker. Med ett utbud på 149 butiker, utspridda på flera våningsplan, erbjuder Emporia något för alla stilar. Tips: Gratis påfyllning av filterkaffe! Clarion Collection Hotel Odin, haga, notera: De röda markeringarna på kartan visar de största shoppinggatorna i området.


Sitemap