Most viewed

Swedish Hockey League edit On August 29, 2017, it was announced the Bourque had signed a one-year contract with Djurgårdens IF Hockey of the Swedish Hockey League. 37 Bourque was a frequent lightning..
Read more
Stockholms mesta soulklubb sen 1993! Istället kan Direkto, helt kostnadsfritt hjälpa dig att jämföra olika bankers räntor om du behöver ta ett privatlån tex för att minska dina månadskostnader och slå ihop..
Read more

Skottlossning malmö igår


skottlossning malmö igår

med två män på varje. På söndagseftermiddagen hade ännu ingen misstänkt gripits. Polisen har nu inlett en förundersökning om mord. Han är mest allvarligt skadad. Vi har en som är förflyttad till Lund. Någon form av utredningsledare som vi vill ha hit från ett annat polisområde eller någon annan polisregion, säger Claes-Arne Hermansson.

skottlossning malmö igår

Ny skottlossning i Malmöskottlossning malmö igår

Alla träffades av kulor innan mopederna drog i väg från platsen i motsatt riktning mot den de hade kommit från. 1 av 5, foto: Patrick Persson. I nuläget ser polisen inte något samband mellan nattens skjutning och den som inträffade för en dryg vecka sedan. Men detta är inget som polisen vill bekräfta. Två män vårdas på sjukhus för livshotande skador.skottlossning malmö igår

Det enda jag vet är att det har varit en skottlossning men ingen är skjuten, säger Mats Attin, inre befäl vid Malmöpolisen, till tidningen.(TT).
Flera personer ska ha skadats vid en skottlossning i södra Malmö.
En stor polisinsats pågår på platsen.
En skottlossning inträffade i en föreningslokal i Malmö tidigt i morse.
Två män vårdas på sjukhus för livshotande skador.

Sympatex matta malmö, Alla bostäder till salu i malmö,


Sitemap