Most viewed

I Stockholm kan du bli den du vill, göra vad du vill och älska vem du vill, säger Karin Wanngård, Stockholms finansborgarråd Göteborg välkomnar alla människor som reser till vår stad för att..
Read more
Sandhamn bjuder på så många pärlor att var och en kan hitta nåt som lockar. Den enorma Bajkalsjön som är en av världens äldsta insjöar. Sedan 1959 har Skärgårdsstiftelsen varje dag, året om..
Read more

Skottlossning malmö igår


skottlossning malmö igår

med två män på varje. På söndagseftermiddagen hade ännu ingen misstänkt gripits. Polisen har nu inlett en förundersökning om mord. Han är mest allvarligt skadad. Vi har en som är förflyttad till Lund. Någon form av utredningsledare som vi vill ha hit från ett annat polisområde eller någon annan polisregion, säger Claes-Arne Hermansson.

skottlossning malmö igår

Ny skottlossning i Malmöskottlossning malmö igår

Alla träffades av kulor innan mopederna drog i väg från platsen i motsatt riktning mot den de hade kommit från. 1 av 5, foto: Patrick Persson. I nuläget ser polisen inte något samband mellan nattens skjutning och den som inträffade för en dryg vecka sedan. Men detta är inget som polisen vill bekräfta. Två män vårdas på sjukhus för livshotande skador.skottlossning malmö igår

Det enda jag vet är att det har varit en skottlossning men ingen är skjuten, säger Mats Attin, inre befäl vid Malmöpolisen, till tidningen.(TT).
Flera personer ska ha skadats vid en skottlossning i södra Malmö.
En stor polisinsats pågår på platsen.
En skottlossning inträffade i en föreningslokal i Malmö tidigt i morse.
Två män vårdas på sjukhus för livshotande skador.

Sympatex matta malmö, Alla bostäder till salu i malmö,


Sitemap