Most viewed

Technology Used, the advanced CRDe, DI, and Nissan Isuzu diesel engines are used in our willy jeep which is measures every bit of fuel and combines performance with economy without polluting the environment...
Read more
Mötesplats Stift Student (MSS) är dagar som Uppsala stift anordnar för dig som studerar till diakon, församlingspedagog, kyrkomusiker eller präst. Det nuvarande länsvapnet, innehållande element från Stockholms, Södermanlands och Upplands vapen, skapades i..
Read more

Vad är meningen med knappt nog


vad är meningen med knappt nog

vad vet andra. En del av all den strävan som finns ser vi i: affärsframgångar, förmögenhet, bra relationer, sex, underhållning, göra gott för andra, etc. Det är meningen för mig, det enda restaurang vid stora teatern göteborg jag behöver nu är dig.

Visas som lista, döljer mer info om Döden, döden, döden. De ser tillbaka på åren som gått och undrar varför deras relationer har gått sönder och varför de känner sig så tomma även om de har presterat vad de har önskat. Att se Gud arbeta på nära håll är ett helhjärtat efterfölja Kristus och lägga undan hans/hennes egna begär i livet så att han/hon kan följa efter Guds mening i livet. Salomon sa till Gud, Han har också skapat en evighet i våra mäns hjärtan I våra hjärtan är vi medvetna om här och nu och inte allt som finns. För att Gud skapade oss till något bortom vad vi kan erfara här och. Och han sa en gång att allt hans hjärta vill ha, strävar han efter. Det är meningen för mig, jag sluter ögonen och andas, jag låtsas tiden kan stå still. Nu, mening med livet finner man inte nödvändigtvis genom Jesus Kristus (även om det är underbart). Människor har vittnat om att när de når sina mål i förmögenhet, relationer, och njutning, finns där fortfarande en djup röst inuti en känsla av ensamhet och tomheten finns kvar. Så lätt att ta allting för givet. Och vem har rätt att instruera.


Sitemap