Most viewed

Jensens Bøfhus Emporia, malmö, Sweden, sorgenfriskolan, sweden. Malmö, Sweden, flight stewardess, sweden. Har du kunskaper inom kurserna som ingår i kurspaketet kan dina kunskaper valideras och din totala utbildningstid blir då kortare. @..
Read more
Fastighetsförvaltning: Sverige, ljusbärargatan Är det här ditt företag? Momsregistreringsnummer: Ja, svensk Näringsgrensindelning - SNI 68320 - Fastighetsförvaltning på uppdrag, branscher. Tack för ditt meddelande. Vad är felaktigt på sidan? Omsättning (TKR 40 038..
Read more

Bli mäklare i stockholm


bli mäklare i stockholm

att ha relevant erfarenhet ser vi att du har arbetat i några eller många år efter gymnasiet och har erfarenhet inom försäljning med goda säljresultat. Du talar och skriver svenska flytande. Utbildningen bygger mycket på ekonomi och juridik, en färdigutbildad mäklare ska kunna hantera fastighetsaffärernas juridiska och ekonomiska aspekter. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig! Det är en tuff men flexibel fastighetsmäklarutbildning och studierna sker antingen helt på distans eller i utbildningssal på skolan, en utbildningsmodell som ger både dig och ditt kontor en hög nivå av valfrihet. Mohv Stockholm har 4,9 av 5 i betyg.

S: Behovet varierar så ansök gärna till flera kontor så ökar dina möjligheter att få till ett möte. Arbetar du med försäljning och känner göteborgs universitet kurser sen anmälan att det är dags att ta tag i din dröm att bli mäklare? Då kan vägen för dig vara att utbilda dig genom uppdragsutbildning. Välkommen med din ansökan! F: Var finns SMH:s kontor? S: Ansök direkt till din lokala (eller dina lokala) kontor. S: Det finns inga formella krav på förkunskaper eller betyg från gymnasiet. Ditt självklara mål är att bli fastighetsmäklare. Kursdeltagare som hoppar av utbildningen eller avbryter tjänsten inom två år som fastighetsmäklare kan bli återbetalningsskyldiga av kursavgiften. Vi tar emot ansökningar löpande.

Engelska kurs stockholm komvux, Easyjet stockholm terminal, Möteslokaler stockholm,


Sitemap