Most viewed

Storgatan i Malmö Stad Malmö Turism Enligt en rapport från Tourism in Skåne hade Malmö 541 019 st utländska gästnätter under 2017. Konstmuseet Ateneum, Moderna museet, Temppeliaukio kyrka och Uspenski katedralen. Åbo, på..
Read more
Du kan inte registrera dig eftersom du inte har angett ett lösenord. Hyresmäklaren visar alla bostäder i Stockholmsområdet för lägenheter rum, stora som små och du får ett mejl så fort något blir..
Read more

Rektor lärvux stockholm


rektor lärvux stockholm

arbetar här. Välkommen med din ansökan! Aktuell erfarenhet som skolledare eller annan ledande befattning inom skola. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Lärvux är en kommunal skola som bedriver särskild utbildning för vuxna över 20 år med inlärningssvårigheter. Kvalifikationer, för denna tjänst krävs att du har: Högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan inriktning som vi bedömer är likvärdig. Det är viktigt att du är självgående, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team.

Friskvårdskursen läser kostlära och Biträdande rektor till Lärvux - Lediga jobb Lärvux Stockholm - Home Facebook Biträdande rektor till Lärvux - Under tillsättning eller Lärvux Stockholm ecdl Sweden

Fristående kurser stockholms universitet, Teamolmed nord ab stockholm, Vvs butiker söderort stockholm,

För att lyckas i rollen som biträdande rektor behöver du kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med elever och medarbetare i fokus. Vi erbjuder studie- och yrkesvägledning för samtliga elever och vi har hög specialpedagogisk kompetens på enheten. Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Mässor, studiebesök, samverkansgrupper och andra typer av representationstillfällen. Övrigt, vi erbjuder friskvårdsbidrag och när arbetet så tillåter möjlighet till en timme friskvård/vecka. Meriterande erfarenhet: Arbetat med särskild utbildning vuxna grundskola/gymnasium. Skolan är uppdelat i tre arbetslag : två lärarlag och ett administrativt arbetslag. Tillsammans med de två bitr. Politiskt styrd organisation, vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kompetens inom området genom omvärldsbevakning och aktuell uppdatering av forskning inom specialpedagogiken.

rektor lärvux stockholm


Sitemap