Most viewed

Adjective edit bored ( comparative more bored, superlative most bored ) suffering from boredom ; to have nothing to do uninterested, without attention, the piano teacher's bored look indicated he wasn't paying much..
Read more
Kanske simma ett par längder på Centralbadet som erbjuder både simning, gruppträning och tillgång till gym på samma träningskort. Alla våra kurser använder nu detta operativsystem. Många minns henne som en alltid glad..
Read more

Rektor lärvux stockholm


rektor lärvux stockholm

arbetar här. Välkommen med din ansökan! Aktuell erfarenhet som skolledare eller annan ledande befattning inom skola. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Lärvux är en kommunal skola som bedriver särskild utbildning för vuxna över 20 år med inlärningssvårigheter. Kvalifikationer, för denna tjänst krävs att du har: Högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller annan inriktning som vi bedömer är likvärdig. Det är viktigt att du är självgående, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team.

Friskvårdskursen läser kostlära och Biträdande rektor till Lärvux - Lediga jobb Lärvux Stockholm - Home Facebook Biträdande rektor till Lärvux - Under tillsättning eller Lärvux Stockholm ecdl Sweden

Fristående kurser stockholms universitet, Teamolmed nord ab stockholm, Vvs butiker söderort stockholm,

För att lyckas i rollen som biträdande rektor behöver du kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med elever och medarbetare i fokus. Vi erbjuder studie- och yrkesvägledning för samtliga elever och vi har hög specialpedagogisk kompetens på enheten. Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Mässor, studiebesök, samverkansgrupper och andra typer av representationstillfällen. Övrigt, vi erbjuder friskvårdsbidrag och när arbetet så tillåter möjlighet till en timme friskvård/vecka. Meriterande erfarenhet: Arbetat med särskild utbildning vuxna grundskola/gymnasium. Skolan är uppdelat i tre arbetslag : två lärarlag och ett administrativt arbetslag. Tillsammans med de två bitr. Politiskt styrd organisation, vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kompetens inom området genom omvärldsbevakning och aktuell uppdatering av forskning inom specialpedagogiken.

rektor lärvux stockholm


Sitemap