Most viewed

Öppettider: Lindex, Borganäsvägen 30, Borlänge. Mån:.00-19.00, fre:.00-19.00, tis:.00-19.00, lör:.00-17.00, ons:.00-19.00. För öppettider i samband med helgdag, vänligen kontakta den aktuella butiken du undrar över. Lindex Personal Shopper hjälper dig att hitta din look!..
Read more
Alternatively, if you are looking for a spot of inspiration or are flexible on your travel dates, then take a look at when the cheapest days to fly to Malmö are. Get driving..
Read more

Metoo malmö högskola


metoo malmö högskola

att det inte har förändrats någonting, säger Amanda Gordon som läser tredje året på skådespelarprogrammet vid Luleå tekniska universitet. Sedan måste man ha en öppen dialog med hela arbetsplatsen och klargöra att det här inte handlar om att hänga ut någon utan att ta tag i frågan så att det inte ska hända igen, att helt enkelt ta reda på hur folk mår. Problemet är att folk inte anmäler och att polisen har för lite resurser och för långa handläggningstider. Att här har vi kommit så jäkla långt, säger Gudrun Schyman och menar att den självbilden spätt på misstron mot de som tidigare vågat berätta samt bidragit till en tystnadskultur och att metoo skapade ett forum dit folk kunde ta vägen med sina berättelser.

Jag tyckte att de samtal som vi hade precis inpå att uppropet hade skett var bra, men jag skulle gärna se att det fanns ett annat forum där man höll frågan vid liv, säger hon. Det vet du nog bäst själv. Dessa utbildningar är då märkta Öppen för sen anmälan. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin. På Högskolan för scen och musik i Göteborg har man infört en obligatorisk värdegrundskurs och nya kursmål om respekt för genus och jämlikhet. Sexuella trakasserier är inget nytt, det är inte så att det är vanligare idag än tidigare. Samtalet under kvällen väcker flera reaktioner hos publiken och flera gånger efter att Gudrun Schyman uttalat sig svarar publiken med elm borer behandling applåder och rop.

Ett år senare så har vi påverkats av metoo Övergrepp på universitet kartläggs: Blir illa berörd SvD Efter metoo arbetar med konstskolor mot sextrakasserier Ett år efter metoo så har teaterhögskolorna arbetat - Kulturnytt Efter metoo - kamp för erkännande i historia och

Bilar malmö hamn, Företag önskar hyra lägenhet malmö, Väder Malmö Sweden,


Sitemap