Most viewed

Då kom rottingen fram och blev ännu flitigare använd. Om frukt skall jag tala en annan gång. Bojan Snö i repris Idag borde jag fått en eloge för att jag klarat av att..
Read more
Hon fick söka hjälp hos en psykiatriker som erbjöd henne sjukskrivning men Dominika Peczynski fortsatte jobba. Att alliansregeringen tog bort den statliga fastighetsskatten och ersatte med en lägre kommunal avgift med tak, har..
Read more

Boras till bodrn


boras till bodrn

sjön Tolke. Välplanerad tvåa med rymligt kök, sovrum med klädkammare som ger gott om plats för förvaring, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Lägenheten har inglasad balkong i sydväst-läg. Bostäderna har en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. Prenumerera på Borås, rykande färska nyheter och evenemangstips rakt ner i din inbox, varje vecka. Upplev stämningen i Boråshallen.

Avst nd fr n Bor s till Boden Bor s - allt du beh ver veta om staden St d till familj, barn och unga - Bor s Stad L gg till inneh ll

Ryktet är grundmurat sedan decennier tillbaka. Kr, villastan 120. Välkommen till denna ljusa gavellägenhet i centrala Borås som erbjuder fönster i tre väderstreck. Central lättskött nu resultattavlan utmaning tomt om ca 650 m i populära Fristad. Med närhet till både skog och natur men samtidigt bara 5 min. Fantastiska villor i bästa läge på Strandvägen i Sandared!


Sitemap