Most viewed

En résumé, notre rve est que minube soit votre compagnon incontournable dans toutes vos aventures touristiques, à la fois en ligne et par le biais de l'application iOS ou, android. C'est pourquoi nous..
Read more
Det innebär att utbildningsprogrammet kan avvika från kurskatalogens beskrivning på vissa punkter. Från Till, gårdatorget GÖteborg. Dagkurs, alla kurser genomförs som dagkurser under normal arbetstid. Fredag, lÖrdag, sÖndag, dessa öppetider kommer från Facebook...
Read more

Libanesisk catering lund


libanesisk catering lund

om man aldrig ätit denna typ av mat tidigare. Öppettider: MÅndag - LÖrdag.00 -.00, SÖndag.00 -.00 VAR GOD boka bord FÖR ATT vara SÄKER PÅ ATT FÅ plats. Du måste inte boka bord för att få en chans att prova på all den goda mat vi har att erbjuda. Här finns smakerna, kryddorna och upplevelsen. Förutom maten kan vi även ordna magdansöser vattenpipor. Omstridd och erövrad av många stora härförare genom århundraden. De komponerar högklassiga libanesiska måltider som kommer att ge dig ett smakminne, om inte för livet, så åtminstone fram till nästa gång du besöker oss.

libanesisk catering lund

Det blir en närmast himmelsk blandning av smaker, dofter, färger och texturer en plats där man kan sitta och njuta länge i goda vänners lag. En kombination av Mellanösterns och Fjärran Österns tillagningssätt, ingredienser och kryddor och de europeiska kökens sofistikering och subtiliteter. Mycket grönsaker vilket gör att vegetarianer uppskattar det libanesiska köket men även kött, fisk och skaldjur. Allt i äkta libanesisk stil. Några klassiker som hör en libanesisk måltid till är baba ghanouj, hommous, samt den libanesiska nationalsalladen tabbouli. Mycket tid och kärlek är inblandat när vi tillagar de allra bästa råvarorna och presenterar dem för dig.

Sedan dess har det hänt mycket. Beirut, en korsväg mellan orienten och västerlandet. Ur denna korseld växte det berömda libanesiska köket sakta fram.


Sitemap