Most viewed

Med ett bidrag från er kan gåvan bli så mycket större, och glädjen hos barnen och ungdomarna delas med så många fler. Och ja, delad glädje har som bekant en förmåga att..
Read more
Das ist einfach nur lächerlich-de :-) liebe Grüsse Tanja Name: Beobachter Datum: @Fraud watchdog: Glückwunsch für diesen fundierten Beitrag! Toot kan verkligen rekommendera Titan Gel p best sex medicine for male harrow alla..
Read more

Personlig assistans jobb uppsala


personlig assistans jobb uppsala

dra och köra, samt att utföra förflyttningar både med barn och vuxna. Då är personlig assistent något för dig! Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Ditt syfte är att stötta och underlätta för personen, ditt arbete som personlig assistent kan innebära allt från personlig omvårdnad, hygien, hushållsysslor till att följa med på olika aktiviteter och nöjen. Som person är du serviceinriktad vilket innebär lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Sök jobbet, tillbaka till Sök lediga jobb. Information, dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Hitta fler jobb inom Hemvård / Personlig assistent i Uppsala län. 50 Lediga Personlig Assistent Uppsala jobb i Uppsala. Brukarassistans Sverige är en trygg arbetsgivare med över 15 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med. Personliga assistenter till Uppsala kommun, Arbetsplats: Uppsala kommun, avd personlig assistans, Förvaltning: Omsorgsförvaltningen, Publicerad: 2018-11. 67 Lediga Personlig Assistent jobb i Uppsala kommun.

Personlig assistans jobb uppsala
personlig assistans jobb uppsala

Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och med en god empatisk förmåga kan du malmö ff u19 vs mjällby snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Att personkemin stämmer är viktigt, både för dig som arbetar och för personen du är assistent. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Du som söker är en kvinna i ålder ca 20 -. Du kan arbeta med både män och kvinnor i alla åldrar och även under olika tider på dygnet samt likaså vardag och helg. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Din förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift är god och vi ser gärna att du har B-körkort. När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Anställningsvillkor, anställningsform: Visstidsanställning Omfattning: 0-100 Tillträde: Snarast enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse. Klicka på knappen nedan Sök jobbet. I din ansökan ska du ange medborgarskap.


Sitemap