Most viewed

Göteborg till Göteborg Landvetter (Flygplats göteborg till Göteborg Landvetter (Flygplats göteborg Landvetter (Flygplats) till Göteborg. Se stationens insida, visste du att du kan se stationens insida på Google Maps? Timestamp '000' date ..
Read more
Malmö, Sverige Det här området är ett utmärkt val för resenärer som är intresserade av historiska stadskärnor, kaféer och stämningsfull miljö Kontrollera läge. 4-stjärnigt hotell, det här boendet är med i vårt program..
Read more

Glosor svenska till arabiska


glosor svenska till arabiska

I de flesta arabländer lär man sig först och främst klassisk arabiska (vilket är ett främmande språk stv att det är vad ingen pratar till vardags). Gjord av CFL - Nationellt centrum för gLSL textur provtagning flexibelt lärande i samarbete med Kommunal Vuxenutbildning i Härnösand. Mustigt Förnya ditt ordförråd med bortglömda svenska invektiv! Dessutom finns det appar för varje tema i både AppStore eller Google Play butik. För år 6 - 9 finns materialet på svenska, arabiska, persiska, ryska, somaliska och spanska.

glosor svenska till arabiska

Träna glosor online! Roligt glosförhör i en glosmaskin, bra glosträning & språkträning! Bra länkar för den som studerar svenska som andra språk (links for students of Swedish).

Man måste ha senaste versionen av Shockwave på sin dator. Koncentrerad ordlista med 126 000 ord. Fler övningar portugisiska svenska, fler övningar svenska vietnamesiska, fler övningar. Dialekter En annan, lättillgänglig, sida med dialekter från Institutet för språk och folkminnen. Saol Svenska akademiens ordlista. Sök någon som lär ut "Swedish"! Nybörjare Hejsvenska görs på Komvux i Malmö. Text-TV, läs texten när du tittar på tv! Franska Fransk-svensk-fransk ordbok Franska Svenska-franska-svenska. Språket lever Slangopedeia är en vildvuxen viggo lund sri samling av olika typer av slangord som alla på Internet kan bidra till.

Men de har kommit fram till och med bokstaven. Man kan också lyssna på orden. En tjänst från Immigrant-institutet. Synonymer II Denna sida använder ett synonymlexikon som svenska folket har varit med och tagit fram.

Flyg till Stockholm Västerås Från london city airport
Var tillverkas Bora jaktgevär?
Köpenhamn till Malmö tåg biljettpris


Sitemap