Most viewed

LOs jämlikhetsutredning presenterar därför ett nytt program med sex åtgärder för att Sverige återigen ska nå jämlikhetstoppen., i Sverige är det 700 000 personer arbetar inom den så kallade gig- och plattformsekonomin. En..
Read more
Det var härlig stämning i hallen och något de inte hade fått uppleva hemma. Dagen därpå tillbringade de förmiddagen med att promenera runt i stan och kika i affärer. På fredagen vaknade vi..
Read more

Glosor svenska till arabiska


glosor svenska till arabiska

I de flesta arabländer lär man sig först och främst klassisk arabiska (vilket är ett främmande språk stv att det är vad ingen pratar till vardags). Gjord av CFL - Nationellt centrum för gLSL textur provtagning flexibelt lärande i samarbete med Kommunal Vuxenutbildning i Härnösand. Mustigt Förnya ditt ordförråd med bortglömda svenska invektiv! Dessutom finns det appar för varje tema i både AppStore eller Google Play butik. För år 6 - 9 finns materialet på svenska, arabiska, persiska, ryska, somaliska och spanska.

glosor svenska till arabiska

Träna glosor online! Roligt glosförhör i en glosmaskin, bra glosträning & språkträning! Bra länkar för den som studerar svenska som andra språk (links for students of Swedish).

Man måste ha senaste versionen av Shockwave på sin dator. Koncentrerad ordlista med 126 000 ord. Fler övningar portugisiska svenska, fler övningar svenska vietnamesiska, fler övningar. Dialekter En annan, lättillgänglig, sida med dialekter från Institutet för språk och folkminnen. Saol Svenska akademiens ordlista. Sök någon som lär ut "Swedish"! Nybörjare Hejsvenska görs på Komvux i Malmö. Text-TV, läs texten när du tittar på tv! Franska Fransk-svensk-fransk ordbok Franska Svenska-franska-svenska. Språket lever Slangopedeia är en vildvuxen viggo lund sri samling av olika typer av slangord som alla på Internet kan bidra till.

Men de har kommit fram till och med bokstaven. Man kan också lyssna på orden. En tjänst från Immigrant-institutet. Synonymer II Denna sida använder ett synonymlexikon som svenska folket har varit med och tagit fram.

Flyg till Stockholm Västerås Från london city airport
Var tillverkas Bora jaktgevär?
Köpenhamn till Malmö tåg biljettpris


Sitemap