Most viewed

Nyproduktion, välkommen till Nya Selma Lagerlöfs Torg och försäljningen av etapp 3, Brf Körkarlen i Göteborg med totalt 33 lägenheter. Välkomna till denna välplanerade trea om ca 78 kvm med genomgångsläge. Stora fönsterpartier..
Read more
Marstrand, den vackra kuststaden Marstrand har mycket att erbjuda sina besökare. Det är därför både enkelt och smidigt att ta sig ut till motorvägen med hyrbil, och det går enkelt att ta..
Read more

Frihamnen göteborg historia


frihamnen göteborg historia

större och hade, mycket tack vare ångdriften, bättre möjligheter att ta sig upp i Göta Älv. Fartygen hade fri lejd och färdades fullt upplysta över haven. Industrierna och varven bröstmottagning stockholm utan remiss gick på högvarv medan handeln minskade. I samband med omdaningen av Norra Älvstranden har Eriksberg förvandlats till bostadsområde. Bostadsområde höga eller låga hus?

Norrköping, sök 114 lediga lägenheter
Antananarivo, Madagascar

I dag är containertrafiken totalt dominerande och Skandiahamnen är Nordens största i sitt slag. 1965 byggdes ytterligare en kajplats. Emigranteran, antalet emigranter ökade i början av 1850-talet, när det hittats guld i Kalifornien. Till Ringön kommer du enklast med spårvagn (hållplats. Det finns många önskemål och mycket tyckande när det gäller hur detta mycket centrala område skall utnyttjas i framtiden. Området är nästan lika stort som den gamla staden inom vallgraven och skulle ge många nya invånare ett hem mitt i staden. Den ligger på Hisingssidan, omedelbart väster om den plats där Göta Älvbron fick sitt norra fäste, och består av tre pirar: Södra Frihamnspiren (Bananpiren Norra Frihamnspiren och Kvillepiren. Frihamnen och var mer synlig i stadsbilden. Efter andra världskriget tog oljehamnarna över som bränslehamnar och då blev Sannegårdshamnen huvudhamn för konventionell sjöfart på europeiska destinationer. Under lång tid lossades här bananer och därefter har. Den skapades genom att kvadratmeter av Älvsborgsfjorden vallades in och fylldes.


Sitemap