Most viewed

Läs mer om Esperanto Årets Stjärnskott i hela Sverige blev Adam och Albin, Stockholm med motivering: För att ha skapat ett en ny gastronomisk tillflyktsort, där stämningen står lika högt i tak som..
Read more
Vi kan enkelt sammanfatta vårt erbjudande i fyra olika roller; den avgränsade konsultinsatsen, den kort- eller långvariga bemanningstjänsten, det kompletta åtagandet från idéstadium till färdig rapport samt föreläsaren. Kännetecknande för oss är kombinationen..
Read more

Lediga jobb lagerjobb borås


lediga jobb lagerjobb borås

intill. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och flexibel. Lagervana och erfarenhet av truckkörning är starkt meriterande. Krav: - Att du kan jobba skift, dvs. Arbetet sker i skift, vilket innebär att dina arbetstider kommer hyra volvo v60 helsingborg att variera mellan dagtid och kvällstid (och. Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed ansök redan idag! Urval sker löpande, så missa inte chansen ansök redan idag! Dag kväll natt (Gäller dig som söker heltidsjobb!) - Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel - Kunskap i svenska och/eller engelska - Datorvana, meriterande: - Truckkort och erfarenhet av truckkörning - Lagervana, gärna plock och pack - Körkort och tillgång till bil.

Om uppdraget, som Lagerarbetare hos oss på akademibokhandeln stockholm ringen Speed Group arbetar du med plock och pack och/eller truckkörning på våra ljusa, moderna lager i Borås. Hos oss hittar lite sportigare kläder som pikétröjor, huvtröjor T-shirts men även snygga skjortor som passar på dem. På Akademiska Föreningen och det ovannämnda rådhuset. Alla har olika behov, vi hj lper dig med f rslag och tg rder p b sta. Läget ger dig Göteborgs shopping, bästa. I tisdags åkte jag och Theo på bvc för 1-års kontroll.

Swedbank stockholm jobb
Lediga jobb helsingborg ungdom


Sitemap