Most viewed

Detta gäller även dig som redan har körkort och ska göra prov för ny behörighet. Innan du gör ditt kunskapsprov för behörighet AM måste du ha genomfört en obligatorisk utbildning hos en behörig..
Read more
På postnummer 425 42, där Anna bor, har 0,9 av invånarna betalningsanmärkningar och medelinkomsten är 383 895 kr per. Läs mer och köp, se hur mycket, anna tjänar och om det finns anmärkningar..
Read more

Hotell i fort lauderdale flygplats med gratis transfer


hotell i fort lauderdale flygplats med gratis transfer

en natts vistelse, gratis kontinental frukostbuffé, rabatterad parkering och morgonen transport till Port of Miami. Poolområdet har både pool och bubbelpool med solstolar, men man måste betala för stolar/parasoller på stranden nedanför. Ett prisvärt hotell som ändå ligger precis på stranden. De 158 rummen på Quality erbjuder ett urval av en kung eller två sängar, var och en med minikylskåp, mikrovågsugn och gratis trådlöst internet. Gästerna kan lägga till en valfri rabatt transfer till hotellet från kryssningshamn efter sin återkomst.

Hotell i fort lauderdale flygplats med gratis transfer
hotell i fort lauderdale flygplats med gratis transfer

Frukosten ingick inte men det finns restaurang/matsal att tillgå. 3-stjärnigt hotell, springHill Suites, fort, lauderdale, airport, hotell 151 Southwest 18th Court, Dania Beach, FL 33004, USA. Dubbelrummet lite spartansk med outnyttjat utrymme där man ex kunde ha haft en fåtölj med bord, men som nu bara var tomt. När bokningen är genomförd kan du se alla uppgifter om boendet, inklusive telefonnummer och adress, i din bokningsbekräftelse och på ditt konto.

Rum med jacuzzi och icke-rökare kung finns. Holiday Inn Express Hotel Suites. Innan du beger dig till fartyget, utnyttja hotellets utomhuspool, gäst tvättstuga, övervakad rengöring, business center, dator för gäst och spelbord. Boendet betalar eventuellt m lite mer för att vara med i programmet. Njut på plats middag på Mikes Sports Zone Bar och Grill för lunch och middag. Matställen inkluderar på plats E Spot restaurang för lunch, middag och drinkar.

Hotell med Airport Cruise Port Shuttle i Fort Lauderdalehotell i fort lauderdale flygplats med gratis transfer


Sitemap