Most viewed

Helsingör Cirka 1 timme och 25 minuter ifrån Malmös tågstation ligger en annan dansk stad. Hotellets populära frukostbuffé ingår. Det betyder att du har Operan, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Liseberg och stadens övriga..
Read more
Söker du ett trivsamt vandrarhem i Göteborg där du bor på gångavstånd till många av stadens nöjen och sevärdheter? Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest..
Read more

Hotell i fort lauderdale flygplats med gratis transfer


hotell i fort lauderdale flygplats med gratis transfer

en natts vistelse, gratis kontinental frukostbuffé, rabatterad parkering och morgonen transport till Port of Miami. Poolområdet har både pool och bubbelpool med solstolar, men man måste betala för stolar/parasoller på stranden nedanför. Ett prisvärt hotell som ändå ligger precis på stranden. De 158 rummen på Quality erbjuder ett urval av en kung eller två sängar, var och en med minikylskåp, mikrovågsugn och gratis trådlöst internet. Gästerna kan lägga till en valfri rabatt transfer till hotellet från kryssningshamn efter sin återkomst.

Hotell i fort lauderdale flygplats med gratis transfer
hotell i fort lauderdale flygplats med gratis transfer

Frukosten ingick inte men det finns restaurang/matsal att tillgå. 3-stjärnigt hotell, springHill Suites, fort, lauderdale, airport, hotell 151 Southwest 18th Court, Dania Beach, FL 33004, USA. Dubbelrummet lite spartansk med outnyttjat utrymme där man ex kunde ha haft en fåtölj med bord, men som nu bara var tomt. När bokningen är genomförd kan du se alla uppgifter om boendet, inklusive telefonnummer och adress, i din bokningsbekräftelse och på ditt konto.

Rum med jacuzzi och icke-rökare kung finns. Holiday Inn Express Hotel Suites. Innan du beger dig till fartyget, utnyttja hotellets utomhuspool, gäst tvättstuga, övervakad rengöring, business center, dator för gäst och spelbord. Boendet betalar eventuellt m lite mer för att vara med i programmet. Njut på plats middag på Mikes Sports Zone Bar och Grill för lunch och middag. Matställen inkluderar på plats E Spot restaurang för lunch, middag och drinkar.

Hotell med Airport Cruise Port Shuttle i Fort Lauderdalehotell i fort lauderdale flygplats med gratis transfer


Sitemap