Most viewed

Här kan eftermiddagen, och kvällen, bli lång. Här finns flera barer, och på helgerna serveras drinkar och rosé i överflöd. Top, welcome, lydmar Hotel A Second Generation Lifestyle Hotel. Med tak, bardel och..
Read more
Nyckeltal och resultat, skåne Läns Landsting är ett landsting. Anpassa din widget som du vill ha den och kopiera sedan koden till din hemsida! Kvälls- och helgmottagningen Lund. Vi ger bedömning, råd ..
Read more

Vardcentral Malmö


vardcentral Malmö

i allmänmedicin Sara Sabri, specialist i allmänmedicin, internmedicin Sarwary Mohamad, specialist. Inkontinens Du som har problem med läckage eller att tömma blåsan är välkommen till oss för utredning och behandling. Vid akut livshotande tillstånd ring: 112, e-tjänster, om oss och vårt utbud, när du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Inkontinensproblem kan uppstå av många olika anledningar, oavsett ålder, och det är viktigt att undersöka orsaken. Kognitiv beteendeterapi (KBT) Om du har en remiss från din läkare kan du välja att komma till oss för kognitiv beteendeterapi även om du är listad på en annan vårdcentral. Du kan också få hjälp med att använda inhalator eller att sluta röka. Vi strävar efter kontinuitet, vård med hög kvalitet och personligt bemötande till patienter i alla åldrar. XX XX XX, snittbetyg:. Abels Rehab (1177) Provtagning Drop-in Måndag.00-15.00 Tisdag.00-15.00 Onsdag.00-15.00 Torsdag.00-15.00 Fredag.00-15.00 Ta med giltig legitimation och remiss från din läkare. Hälsoenheten (1177) För dig som vill komma igång med fysisk aktivitet erbjuder vi promenadgrupp.

Enures barn Vi tar även emot barn med enures. Barnmorskemottagning (BMM hos oss hittar du personlig tränare malmö 24 seven även barnmorskemottagning. Det är bra om en närstående är med som kan hjälpa dig att minnas tidigare sjukdomar. Du eller ditt barn kan bland annat få hjälp med sjukdomar, skador, allergi, smärta, psykisk hälsa och levnadsvanor. Om du behöver hjälpmedel kan vi ge råd och hjälp för att hitta något som passar dig.

Segrarna malmö meny
Psycholog malmö


Sitemap