Most viewed

XX XX XX, snittbetyg:. Av säkerhetsskäl stödjer officiellt endast den senaste versionen av webbläsare. Naturligtvis ville jag också kolla in den och begav mig dit för lunch med mina väninnor Malin och Emma...
Read more
Är den här informationen felaktig? Stockholm, jag vill även ha kataloger från kategorin Lyxmärken. Visa fler, lyxmärken, favorit, aviseringar från Tiendeo, jag vill få de senaste. Våren 2016 öppnar Chanel sin första..
Read more

Handledarutbildning stockholm socionom


handledarutbildning stockholm socionom

och. Behandlingsinstitutioner, företagshälsovård hälsporre inlägg göteborg och chefshandledning. Förutom det starka samhällsengagemanget så älskar Herr Ellingsen blues/rock och har i flera år varit arrangör på olika musik klubbar. Titta på en kort och intressant intervju med Pernilla Avre som berättar om sin upplevelse av KBT-utbildningen och hur hon använder den i sitt arbete med klienter. Jag ingår i ett mindre nätverk av handledare/terapeuter som kallas 7-gruppen.

Ola Eriksson Mareld Kompetenshandledarutbildning stockholm socionom

Skatt stockholm farsta
Sträckning buss 76 stockholm
Polsk mat stockholm torsgatan
Taxi från stockholm central till globen

Utbildningshandledning; psykoterapi med relationell/familjeterapeutisk inriktning. I 7-gruppen ingår även Ulf Hagström, Lennart Holmgren, Walter Löthman, Eva Redemo och Gerd Riddez-Hansson. Anlitad som handledare vid Socialhögskolans handledarutbildning, tar även uppdrag kring personalutveckling, teamutveckling, inspirationsdagar. Gruppledare, HVB Lejongårdar, jan-Åge Ellingsen är en engagerad person som drivs av ett starkt samhällsengagemang. Han har varit aktiv i brukarrådet i många år och därigenom genomfört flertalet revisioner på HVB och i öppenvården. 2012 grundade han Concept Delectus som är en förening där människor kan få hjälp med att leva ett hederligt och drogfritt liv. Kom igång med handledning efter sex-sju år och kombinerade så småningom handledning med familjebehandling i kommunal öppenvård.

Anlitad som lärare och handledare av Socialhögskolan, vid den grundläggande psykoterapiutbildningen med inriktning familjeterapi. Handledning: Jag handleder främst inom socialtjänst, skolans elevhälsa och andra utredande och behandlande verksamheter. Planen är att återkomma i en lösare anställningsform och fortsätta med denna och ytterligare någon kurs. Psykoterapeut, UHÄ Handledarutbildad, Symboldramaterapeut, Life-Span, KBT för leg. Sedan 1995 är grupphandledning min huvudsakliga sysselsättning.


Sitemap