Most viewed

Tandblekning är en eftersökt behandling som inte bara gör tänderna vitare utan även kan ge ökat självförtroende. Under bokningen fyller du i ditt telefonnummer och får en verifieringskod via sms. Akut eller kompletterande..
Read more
More details, is there a direct train between Stockholm Central Station and Gävle? Rome2rio is a door-to-door travel information and booking engine, helping you get to and from any location in the world...
Read more

Sportbar göteborg boxning


sportbar göteborg boxning

väg någonstans för att träna, äta eller handla. Framåt kvällen är det på Palapa Bar många sätter sig och tar en drink, tittar på solnedgången och återhämtar sig efter ett långpass. I Birdie bar (öppet under golfbanetider) råder lugnet. Här finns butiker, frisör, apotek, sjukhus, polisstation, optiker, bank, post, turistinfo, och en fin strand med mörk sand. Här finns flera tennisbanor och en uppvärmd olympisk 50 m-pool. I Las Playitas by finns också en fotbollsplan med konstgräs. Playitas Annexe finns enkla men stora och funktionella lägenheter för upp till 6 personer, perfekt för klubbar/lag eller större familjer. Playitas Aparthotel med praktiska lägenheter där du även kan laga egna måltider, Playitas Hote l med dubbelrum och juniorsviter nära golfbanan och som är det mest ekonomiska alternativet för singelresenären samt.

Tr ningsresor till Playitas Resort, Fuerteventura
Systembolaget ppettider Hitta ppettider

Här arbetar också sjukgymnaster med erfarenhet av träning och hälsa. Perfekt tillhåll före eller efter träningspasset. Välj bland ett brett utbud av behandlingar, koppla av i tre olika sorters bastur eller unna dig en relax- eller sportmassage (kan också förbokas när du beställer din resa eller efteråt via Min bokning). Koppla av i Tau Spa, efter en dag fylld av aktiviteter är det skönt att koppla av i Tau Spa. På Plaza Rambla finns à la carte-restauranger med spanska och italienska delikatesser. För många av våra gäster har det blivit ett måste att springa, gå eller cykla hit. Här är det full fart mellan poolbad, race i vattenrutschbanan och aqua fitness. Plaza Rambla SportsBookning, i hjärtat av Playitas Resort ligger Plaza Rambla, ett torg med restauranger, minilivs och en sportbar. Playitas Villas, där du bor i en lyxig villa med privat pool. Hit tar du dit med taxi eller lokalbuss. Container Bar hittar du i närheten av cykelcentret, crossfit-tältet och klätterväggen. Fyren ligger på toppen av ett berg och det är en perfekt utmaning för löpare, cyklister och rullskidåkare att ta sig upp för de slingrande serpentinvägarna.


Sitemap