Most viewed

Utveckling: Äggen kläcks cirka 5 dagar efter äggläggningen och utvecklingen från yngel till smågroda tar ca 3-4 månader. På vintern flyttar merparten av den svenska populationen, men några stannar kvar utmed Sveriges..
Read more
The cheapest way to get from Helsingborg to Elsinore is to line 173 bus which costs 1 and takes 1 h 5 min. The streets vary from wide avenues to small alley-ways...
Read more

Antagningsstatistik ekonomie kandidat lund


antagningsstatistik ekonomie kandidat lund

registrering eller upprop? Här hittar du antagningspoäng för alla högskoleutbildningar i Sverige. Customer service 20 FEB.

Antagningsstatistik - Företagsekonomiska institutionen Sök utbildning på alla Sveriges universitet och Antagningspoäng till högskolor och universitet

Universitetsbiblioteket lund karta, Båtplatser gröna lund, Auto lund gustavshemsvägen, Ultraljud lund malmö,

Det vi hoppas göra med denna tjänst är att göra det enklare att hitta och jämföra antagningspoängen för olika utbildningar så att du får en bild av dina chanser att bli antagen till utbildningen. 2, välj program/kurser, under rubriken "Sök fram och lägg till program/ämnen" finns ett sökfält. Du hittar enkelt antagningspoäng för utbildningen du är intresserad av genom att använda sökverktyget. Frågor om datum, många hör av sig till oss och undrar när man kan anmäla sig till vårterminen och när sista kompletteringsdag. . Det ger dig en bra grund för att maximera dina resultat på högskoleprovet. Klicka på något av alternativen för att lägga till det i sökningen. Customer service 3 DEC, sista kompletteringsdag, för att hinna registrera dina betyg före urvalet, behöver vi ha dem senast 3 december.

5, sök, klicka på knappen "Visa utbildningar" för att ladda in sökresultaten. HP: Högskoleprovet, sA: Sen anmälan, bF: Studieomdöme från folkhögskola. Klicka på en skola för att lägga till den. Antagningspoä gör det enklare att hitta antagningspoäng och statistik för högskoleutbildningar i Sverige.


Sitemap