Most viewed

Und auch sie sind befindet sich in einem alten Gebäude mit hohen Decken, wodurch ich mich daran Absinthe Liebhaber von der letzten Jahrhundert. Adress: Norra Kungsgatan 11, 80320 Gävle. Toller Ort, um mit..
Read more
Kundkretsen ökade och renodlade utförsåkare kom till Åre, men linbanan bidrog även till att de bilburna dagturisterna på sommaren i juli ökade avsevärt. Grand Hotell med Turistgården, Sporthemmet och Åregården som ägdes av..
Read more

Hotell plaza västerås brunch


hotell plaza västerås brunch

medlemsinformation för Best Western Rewards bWR loyalitetsprogram, användarkontoinformation för onlinekonto, profildetaljer och lösenordsdetaljer samt all typ. Om du frivilligt delger oss känslig information (t.ex. För att skicka din reservationsinformation till valt licensierat hotell eller dotterbolag för att kunna ge licensierade hotell, dotterbolag eller tredje part information om dina belöningar, poäng eller krediter du tjänat in i samband med BWR, och för att licensierade hotell, dotterbolag och tredje part ska. The jams Program är ett oberoende program för lösning av dispyter gällande skölden för skydd av privatlivet i EU och USA. Hälsotillstånd som kräver särskilt rum gästinformation, vilket inkluderar information om vilka hotell du tidigare har bott på, datum för ankomst och avresa, och vilka typer av produkter och tjänster du köpt; information samlad genom övervakningskameror, nyckelkort och andra säkerhetssystem; och; i begränsade fall, information som. Vi samlar varken in eller lagrar känslig information från dig om du inte har delgivit den frivilligt. Till exempel så kan det vara så att BWI inte får ändra, tillhandahålla eller radera personlig information om dig om det skulle innebära en otillbörlig börda stockholm södertälje train eller kostnad, eller om det skulle innebära att BWI även måste radera information som handlar om en annan person.

hotell plaza västerås brunch

Boka hotell, västerås - Rökfria rum med sköna sängar och fritt WiFi
Hotel, plaza i, västerås - Boka hotellrum i, västerås
Best Western Plus, hotel, plaza, Västerås, updated 2018 Prices
Best Western Plus, hotel, plaza, västerås, Sweden - 2018

Kopparbergsvägen 10, 722 14 Västerås, Sweden. Vänligen notera att om du väljer att avregistrera dig från marknadsföringsmejl som beskrivs ovan, så kommer vi inte kunna ta bort din personliga information från databaserna från licensierade hotell, dotterbolag eller tredje part som vi redan har delat din personliga information med. Information om dina reservationer, bland annat reservationsbekräftelse). Vi får samla in personlig information om dig från ett antal källor, vilka inkluderar: genom hemsidan; genom reservationer och genom kundservice; genom sociala medier och märkets digitala kanaler (t.ex. Du godkänner att vi kan komma att delge din personliga information med BWI:s underställda företag, så att de kan använda denna personliga information för de syften som beskrivs i denna policy.


Sitemap