Most viewed

Each Office Is Independently Owned And Operated. Location, sturegatan 58, Stockholm, Sweden, rooms, hotel Stureparken features 9 guestrooms with climate control, wireless internet, flat-screen television, a microwave and a sitting area. Funderar du..
Read more
Fri leverans, fri leverans, bäst i sin stad 2017, fri leverans. Verifiera, något gick fel. Tack för ditt meddelande. Fast ifall du vill ha en så är just Nutelladagen den 5 februari..
Read more

Thomas erikson föreläsning helsingborg


thomas erikson föreläsning helsingborg

ut är disa-modellen, som även fått stå till grund för hans succéböcker, debuten Omgiven av idioter och uppföljaren Omgiven av psykopater. Välkommen till en uppfriskande aha-upplevelse. Boken handlar om manipulation, psykopatiska drag och psykopater och blev även den en stor succé. Thomas Erikson använder även disa-modellen i sina böcker. Talare, ditt namn telefon, e-post. Och sist men inte minst, minskar mängden idioter runt omkring dig. För dig som inte känner till vad detta innebär, hämtar Thomas innehåll från psykologiska studier och är speciellt fokuserad på den så kallade disa/disc-modellen, som delar in människor i fyra beteendetyper av olika färg. Atikko arrangerar inspirerande föreläsningar som garanterat ger livet nya perspektiv. En Thomas Erikson föreläsning har rykande färsk forskning som bas och innehåller element från flera beprövade psykologiska verktyg såsom disa/disc-modellen, som delar in människor i fyra personlighetstyper av olika färg.

thomas erikson föreläsning helsingborgthomas erikson föreläsning helsingborg

Många, många fler har läst boken som även på senare år fått en bästsäljande uppföljare. Thomas Erikson är en uppskattad föreläsare och genomför mellan 120 och 150 framträdanden per. Med sina böcker som bas föreläser han över hela Europa. Temat är kommunikation och utmaningen i att nå fram till varandra på ett effektivt sätt. En Thomas Erikson föreläsning ger dig verktyg till att minska antalet idioter i din omgivning, bli en bättre ledare och att upptäcka en psykopat innan det är för sent.

Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns. Debutboken, Omgiven linköping berlin buss av idioter, handlar om effektiv kommunikation på personlighetens villkor och har sålts i över 350 000 exemplar och översatts till 23 olika språk. Finn ditt evenemang, här finner du en överblick på föreläsningsevent nära dig. Den 17 september besöker vi Helsingborg. En Thomas Erikson föreläsning ger dig verktyg till att minska antalet idioter i din omgivning, bli en bättre ledare och att upptäcka en psykopat innan det är för sent.


Sitemap