Most viewed

Vi erbjuder alltifrån aktivitetsfyllda konferensdagar, föreläsningar till enklare föreningsträffar i vår restaurang Hotell/konferenscenter. Release Happy Dog 2018 Happy Dog-rummen är slutsålda! Glöm inte att meddela oss vid bokningstillfället så vi kan ta hand..
Read more
Under workshopen kommer vi fokusera på samhällsvetenskapliga ämnen och/eller juridik. Invigningsdag för Spektrum Välkommen till en invigningsdag för vår nya undervisningslokal Spektrum i Karin Boye-biblioteket. På detta hackaton får du prova på..
Read more

Trängselskatt stockholm e-faktura


trängselskatt stockholm e-faktura

för uppsättning och test, mejla till. Får man dra av kostnaden för trängselskatten i företaget? Är det ägaren eller föraren av bilen som ska betala trängselskatt? Med kontantmetoden blir konteringen av trängselskatten så här: Beskrivning, konto Debet Kredit Trängselskatt 5616 60,00 Företagskonto 1930 60,vänds mest då du åkt med tjänstebilen fast resan är privat (handlat på ICA eller liknande). Trafikverket har speciella obligatoriska krav på uppgifter för elnätsfakturor: Abonnemangsinformation, anläggnings-ID ( anläggningsadress (abonnemangets "namn säkringsstorlek (uttryckt i Ampere, exempelvis 16 A). Bokföra trängselskatt, när du ska bokföra trängselskatten i ditt företag finns det tre olika. Med start ka även utländska fordon betala trängselskatt. Varning bluffmejl, just nu är det problem att ringa Skatteupplysningen. .

Hyra bil - boka din hyrbil hos OKQ8
Sara Ellström - VD och trädgårdsmästare - funk trädgård

Du kan också kontakta deras kundtjänst på telefon. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Denna mejladress används även för övriga frågor kring elnätsfakturor. Det betyder att trängselskatten är en skattebefriad förmån när arbetsgivaren betalar för privata resor med förmånsbil/tjänstebil. Observera att din anmälan inte gäller för andra skatter (till exempel fordonskatt tilläggsavgifter eller andra avgifter. Vid tilläggsavgift för trängselskatt kommer en pappersavi att skickas hem till dig.

Har en anställd åkt med egen bil fast resan är i tjänsten då bokförs det istället på " 7333 Ersättning för trängselskatt (skattebefriad) ". Även när du bokför en reseräkning eller utläggsersättning till en anställd som betalat avgiften privat blir det 5616 som du bokför kostnaden för trängselskatten. Den är inte att förväxla med autogiro. BÅF/Beräknad årsförbrukning (uttryckt i kWh som referens ska anläggnings-ID anges. Det är " 5616, trängselskatt " 7391 Kostnad för trängselskatteförmån (skattebefriad) " och " 7333 Ersättning för trängselskatt (skattebefriad) ". Vi skickar då avin direkt till din internetbank i stället för med vanlig post hem till dig. . Fordonsskatt på e-avi, vem kan anmäla sig för e-avi? Regeringsrätten beslutade för flera år sedan att trängselskatt ingår i redovisat bilförmånsvärde.


Sitemap