Most viewed

Einzelheiten zur Verwendung von Cookies finden Sie in der. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 350. Välkommen till Kulturskolan Lund, vanliga frågor, nyheter...
Read more
Nytänkande, casual och väldigt omtalat. Ricora Restaurang Bar är en kontantfri restaurang för att skapa en säkrare arbetsmiljö och en mer trygg hantering av betalmedel. 2 adresser, poké Burger The Seven Välj ett..
Read more

Skånetrafiken malmö till köpenhamn


skånetrafiken malmö till köpenhamn

över till Danmark. Har du fyllt 16 år köper du en vuxenbiljett. Stockholm, Arlanda - Köpenhamn, sAS - Flygtiden är 1 timme och 10 minuter. Till och från Danmark reser du med flera av våra kort, biljetter och appar. Ystad - Rønne (Bornholm denna linje trafikeras av Færgen. Att resa till Danmark från Sverige är enkelt och smidigt - oavsett om du åker med bil, tåg, flyg, buss eller färja. Tågresor till Danmark hittar du hos: SJ, Veolia, Skånetrafiken, DSB och Öresundståg.

Resor som omfattar trafik som inte körs av Skånetrafiken saknar prisuppgifter. Till och från Danmark reser du med flera av våra kort och biljetter. Vill du resa tur och retur till exempelvis Köpenhamn? Köp tur och retur biljett som gäller i 24 timmar för Danmarksresan.

Apoteket värnhem malmö öppettider
Boule & shuffleboard bar Köpenhamn
Billiga resor från sundsvall till stockholm
Hamburg malmö tåg

Swebus har två linjer till Köpenhamn, en från Oslo via Göteborg och Malmö. Jag förstår, välj språk, left Column planner. Om du väljer Øresundsbron så tar du dig över sundet i bil på bara 10 minuter. Res vidare i Skåne, res vidare på din biljett i Skåne, exempelvis inom Malmö och centrala Helsingborg. Nettbuss har också en linje med buss mellan Oslo och Köpenhamn som stannar i Uddevalla, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

skånetrafiken malmö till köpenhamn

3 döda skjutning malmö
Var tillverkas Bora jaktgevär?


Sitemap